Biblioteksshow, roliga företagsevent, Mordgåta och SVT:s Go'kväll 
Jag sammanfattar ett roligt verksamhetsår och ser fram emot nya spännade uppdrag under 2019. Först ut är "Café på turné - En biblioteksshow från A till Ö" som jag gör tillsammans med Saga Eserstam! Det är en trivsam, fyndig, humoristisk, aktuell och en smula lärorik talkshow där publiken får allt från boktips till skön musik och personliga reflektioner. Folkligt, festligt men låååångt ifrån mesigt. Premiär 15/5 på Skellefteå Stadsbibliotek! Spelas även på Västerbottensteatern hösten 2019.


Jag är också aktuell i Profilteaterns underbara mordgåta "Räkna med mord". Det är spänning och humor med mycket improvisationer under en interaktiv trerättersmiddag - varför inte boka en egen föreställning?

Profilteatern


Under förra året hade jag förmånen att få projektleda stora event åt nöjda kunder som Fastec och Nordic Light, jag har föreläst för unga företagare, duellerat på dialekt  samt spelat och planerat föreställningar tillsammans med många begåvade samarbetspartners. Under året har ni också kunnat se mig i TV-rutan då jag tipsat om böcker i SVT:s "Go'kväll".  Roligt, lärorikt och spännande!


Bildbeskrivning
Bildbeskrivning

På turné med bästa Mattias Kågström och vår föreställning "Lyckligare nu".

Bildbeskrivning

Ny biblioteksshow med Saga Eserstam till vänster och ovan fina kollegorna i Profilteaterns "Räkna med mord".

Bildbeskrivning

Så här spännande kan det vara att göra arrangemang utomhus när regnet öser ner... Oskar och Mie höll ändå humöret på topp!

Bildbeskrivning

En bild från logen under ett av mina event där jag fått sällskap av fantastiska originalensemblen från "Mamma Mia" stod för underhållningen. Olika lokaler, nya idéer på inramning och tema gör att ingen fest blir den andra lik.

Bildbeskrivning

Lyckligare nu - eller Kan man ha roligt utan sprit?

Musikalisk monolog av och med Monica Lindgren

Vid pianot: Mattias Kågström

Se oss gärna:
13 mars 19.00 i Byske (Broselsgården) - Biljetter: Hemmafröjd & MagnAsyl
16 juni 15.00 i Nolbyn (Lasses Lada) - Biljetter på dörren, fikaförsäljning

Sedan 2015 turnerar jag flitigt med den musikaliska monologen LYCKLIGARE NU. Föreställningen har producerats i samarbete med Västerbottensteaterns och handlar om min personliga resa ut ur en av vår tids största folksjukdomar. Den innehåller humor och allvar, prat och sång om något så tabubelagt som alkoholism. En resa ner till botten och tillbaka - från skuld och skam till glädje och stolthet via sång, musik och många igenkännande skratt. 

 

Med mig på scenen har jag stöttepelaren och den utmärkte pianisten Mattias Kågström - helt oskyldig i sammanhanget men en glad och musikalisk sidekick. Och det här har blivit en liten publik- och kritikerrosad succé! Jag trodde att ämnet skulle vara för allvarligt men nu har vi snart spelat 85 utsålda föreställningar och ska fortsätta! Så roligt! 

För mer info, offert, bokning: monica@monicalindgren.com 

 

Produktion

Manus: Monica Lindgren
Konstnärligt öga: Anna Azcárate
Medverkande: Monica Lindgren och Mattias Kågström
Producent: Monica Lindgren Produktion AB i samarbete med Västerbottensteatern


Bildbeskrivning
Bildbeskrivning
Bildbeskrivning
Bildbeskrivning

Foto: Patrick Degerman

Bildbeskrivning
Bildbeskrivning

Vi har fått fantastiska recensioner! Här ser ni ett axplock:

Bildbeskrivning
Bildbeskrivning
Bildbeskrivning
Bildbeskrivning
Bildbeskrivning