Jag har roligt nästan jämt!


På den här sidan lägger jag upp bilder och text från några av mina större uppdrag. Jag får engagemang av väldigt olika karaktär och trivs med just den mixen! Tycker om att jobba hårt - och tycker om att hinna vila däremellan. 


Nu håller jag på med uppdatering av den här sidan och det kan därför vara lite inaktuellt att berätta att jag under 2014 var Producent för Norrländsk Passion - ett storslaget teaterprojekt inom ramen för Kulturhuvudstadsåret Umeå2014 och ett samarbete mellan de fem nordligaste regionteatrarna i Sverige. Men det var en enorm utmaning med föreställningar i ishallar och tält, med 50 personer på turné, 1200 gästnätter i området - och med teatrar som låg nästan 90 mil ifrån varandra som längst!

Som operativ producent var jag spindeln i nätet och såg till att alla var på rätt ställe - och även visste om det själva! Jag hade dessutom budgetansvar och kan efter utvärdering i oktober konstatera att den också gick ihop. Ett unikt och lärorikt uppdrag och en enorm erfarenhet. Det största jag och svåraste jag någonsin gjort! Därför också så tillfredsställande av avsluta på ett lyckat sätt.

Kontentan med denna information är dock:
Har Du ett uppdrag som verkar svårt att greppa - hör av dig! 

Stort och smått. Alltid roligt! På bilden till höger jobbade jag tillsammans med Åsa på Trätrappor
i Norsjö där vi firade deras 90-årsjubileum. Bandet i bakgrunden är utmärkta "Hat over hills". 

Bildbeskrivning

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bildbeskrivning

"Fem teatrar slår samma hjärtslag och hittar en själ
och ett motstånd."


Så sammanfattade recensenten Lars Ring, SvD, Norrländsk Passion. Han konstaterar också att “allt är skickligt klippt och klistrat till en storskalig helkväll”. Och detsamma verkar publiken ha konstaterat. 

Läs mer om hela projektet här:


Norrländsk Passion 


Lite bilder från föreställningen:

Bildbeskrivning
Bildbeskrivning
Bildbeskrivning
Bildbeskrivning

Från vänster: Teater Barda från Jämtland, Mimi Märak, Giron Sámi Teáhter, hela den stora ensemblen och längst till höger är jag på besök i Umeå för att titta till dem.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nordic Light - Sommarfest 2014 och Red Party!
Projektledning, kreativt arbete, planering, underhållning, gäster från hela världen och all logistik som mat, bussar, föreläsning, lokal, dekor, bygge, teknik, artister mm. Allt på engelska och svenska. Mycket jobb men enormt roligt!


Bildbeskrivning

Stor underhållning i tältet av Robert Wells, otroliga LaGaylia Frasier och fantastisk nycirkus gjorde kvällen oförglömlig! Inte undra på att jag är glad?

Bildbeskrivning
Bildbeskrivning
Bildbeskrivning
Bildbeskrivning

Om jag och Åsa var imponerade av stjärnorna och lite "wanna-be"? Nej, inte ett dugg faktiskt...

Bildbeskrivning