monica lindgren produktion ab

Komiker, producent, textförfattare, skådespelare, eventarrangör, konferencier och projektledare.
 
När du vill förena nytta med väldigt mycket nöje! 

Tel: 070-624 32 78  |   E-post: monica@monicalindgren.com

Bildbeskrivning

Här kan du få hjälp med event, humor, underhållning och projektledning. Allt är möjligt!        Bild från föreställningen Tillsammans" 2017

Välkommen!

I mitt företag är det alltid något nytt på gång. Jag har en bred bas att stå på och egna produktioner varvas med uppdrag som projekt-ledare, komiker, textförfattare eller moderator. Jag är strukturerad, 

positiv,  målinriktad och tycker att jag har världens roligaste jobb! 


På scenen ser ni mig bl a i Profilteaterns mordgåta "Räkna med mord" och den egna monologen "Lyckligare nu".


Sedan hösten 2017 medverkar jag dessutom varje månad i SVT:s Go'kväll där jag tipsar om läsvärda böcker. Mitt senaste program kan ni se här:


Go'kväll 6/11 2018


Bildbeskrivning

Som ni ser på bilden är det verkligen inget fel på engagemanget när det gäller bra böcker... Här med utmärkta programledaren Linda Olofsson.

Lyckligare nu

Bildbeskrivning

Foto: Patrick Degerman

Här finns mer information om min musikaliska monolog. Den handlar om något så tabubelagt som alkoholism och är det bästa och viktigaste jag har gjort! Hittills alltså... :) 

 

Aktuellt

Tillsammans mot Polio

Tillsammans med Rotary i Skellefteå och mina musikaliska vänner planerar jag en välgörenhetskonsert till förmån för Polio Plus. Se affisch till höger och välkomna på Nordanå-teatern 1 feb 2019 kl 19.00! 

 

Biljetter släpps 30/11 2018

Jag bloggar också!

Sedan våren 2010 är jag flitig bloggare och skriver om allt som händer. Klicka här så öppnas länken i ett nytt fönster:

Image description
Bildbeskrivning

Samarbeten

Hösten 2016 fick jag ett roligt regiuppdrag där jag
både bearbetade manus, skrev text och regisserade lysande skådespelaren Mikael Lindgren i "Jompa och Jag" på Västerbottensteatern. Det blev faktiskt en liten pärla som fortfarande spelas på turné:
 

Jompa och Jag
 

Sedan 2009 har jag också gjort flera humorshower tillsammans med Piteåkomikern Åsa Ivarsdotter. 
"Mens Night", "White Christmas" och 
"Mens Night2" blev bejublade föreställningar och turnerade från Boden i norr till Stockholm i söder.

Bildbeskrivning

Matfesten

Hösten 2017 fick jag uppdraget som projektledare för "nya" Matfesten. Det blev en riktig utmaning då hela arrangemanget förändrades och fler lokala samarbeten inleddes. 

Tack vare enträget arbete och en mycket engagerad styrelse fick vi ändå ihop både Restaurangaktiviteter, Skördemarknad och den första deltävlingen i SM i Utomhusmatlagning!


Matfesten

Bildbeskrivning

Lövångersrevyn 1979-2011

2011 spelade vi vår sista föreställning efter 32 år! Jag har själv stått på revyscenen i 30 år och har drivit och skrivit den tillsammans med tre kollegor under nästan lika lång tid. En fantastisk period i mitt liv med otroligt många glada skratt och härliga publikmöten.

Min revytant "Emma"
existerar dock fortfarande och hon gör ständiga gästspel i verkligheten - gärna med anpassade texter där hon synar det mesta i sömmarna! Boka henne till konferenser och specialskrivna företagsarrangemang: 
 

Kontaktuppgifter