070-624 32 78
monica@monicalindgren.com

Biblioteksshow, roliga företagsevent, Mordgåta och SVT:s Go'kväll 

Jag sammanfattar ett roligt verksamhetsår och ser fram emot nya spännade uppdrag under 2019. Först ut är "Café på turné - En biblioteksshow från A till Ö" som jag gör tillsammans med Saga Eserstam! Det är en trivsam, fyndig, humoristisk, aktuell och en smula lärorik talkshow där publiken får allt från boktips till skön musik och personliga reflektioner. Folkligt, festligt men låååångt ifrån mesigt. Premiär 15/5 på Skellefteå Stadsbibliotek! Spelas även på Västerbottensteatern hösten 2019.

Jag är också aktuell i Profilteaterns underbara mordgåta "Räkna med mord". Det är spänning och humor med mycket improvisationer under en interaktiv trerättersmiddag - varför inte boka en egen föreställning?

Under förra året hade jag förmånen att få projektleda stora event åt nöjda kunder som Fastec och Nordic Light, jag har föreläst för unga företagare, duellerat på dialekt  samt spelat och planerat föreställningar tillsammans med många begåvade samarbetspartners. Under året har ni också kunnat se mig i TV-rutan då jag tipsat om böcker i SVT:s "Go'kväll".  Roligt, lärorikt och spännande!

På turné med bästa Mattias Kågström och vår föreställning "Lyckligare nu".

Ny biblioteksshow med Saga Eserstam till vänster och ovan fina kollegorna i Profilteaterns "Räkna med mord".

Så här spännande kan det vara att göra arrangemang utomhus när regnet öser ner... Oskar och Mie höll ändå humöret på topp!

En bild från logen under ett av mina event där jag fått sällskap av fantastiska originalensemblen från "Mamma Mia" stod för underhållningen. Olika lokaler, nya idéer på inramning och tema gör att ingen fest blir den andra lik.

Lyckligare nu 

eller Kan man ha roligt utan sprit?

Musikalisk monolog av och med Monica LindgrenVid pianot: Mattias Kågström

Se oss gärna:13 mars 19.00 i Byske (Broselsgården) - Biljetter: Hemmafröjd & MagnAsyl16 juni 15.00 i Nolbyn (Lasses Lada) - Biljetter på dörren, fikaförsäljning

Sedan 2015 turnerar jag flitigt med den musikaliska monologen LYCKLIGARE NU. Föreställningen har producerats i samarbete med Västerbottensteaterns och handlar om min personliga resa ut ur en av vår tids största folksjukdomar. Den innehåller humor och allvar, prat och sång om något så tabubelagt som alkoholism. En resa ner till botten och tillbaka - från skuld och skam till glädje och stolthet via sång, musik och många igenkännande skratt. 

Med mig på scenen har jag stöttepelaren och den utmärkte pianisten Mattias Kågström - helt oskyldig i sammanhanget men en glad och musikalisk sidekick. Och det här har blivit en liten publik- och kritikerrosad succé! Jag trodde att ämnet skulle vara för allvarligt men nu har vi snart spelat 85 utsålda föreställningar och ska fortsätta! Så roligt! 
För mer info, offert, bokning: monica@monicalindgren.com 

Produktion

Manus: Monica LindgrenKonstnärligt öga: Anna AzcárateMedverkande: Monica Lindgren och Mattias KågströmProducent: Monica Lindgren Produktion AB i samarbete med Västerbottensteatern

Vi har fått fantastiska recensioner! Här ser ni ett axplock: