+46 70 624 32 78
monica@monicalindgren.com

Jag har roligt nästan jämt!

På den här sidan lägger jag upp bilder från några av mina större uppdrag. Jag får engagemang av väldigt olika karaktär och trivs med just den mixen!

Mina huvudsakliga uppdrag är i rollen som projektledare och producent, samt som skådespelare och komiker. Jag trivs på scenen men tycker också om allt jobb som ska göras runt omkring. Jag har lång och gedigen erfarenhet efter 15 år som teaterproducent på Västerbottensteatern, har även producerat revy i 30 år och däremellan också skrivit och gjort egna produktioner. 

Har Du ett uppdrag som verkar svårt att greppa - hör av dig! 

Stort och smått. Alltid roligt! På bilden till höger jobbade jag på Trätrappor
i Norsjö där vi firade deras 90-årsjubileum. Bandet i bakgrunden är utmärkta

"Hat over hills". 

TILLSAMMANS - en musikalisk helkväll! 

En höjdare som genomförts två år och senaste gången som välgörenhetskonsert.. Att få samla sina mest begåvade vänner i Skellefteå och genomföra ett arrangemang av den här kalibern är en ren ynnest! Stort tack alla!

2014 var jag producent för Norrländsk Passion 

- ett storslaget teaterprojekt inom ramen för Kulturhuvudstadsåret Umeå2014 och ett samarbete mellan de fem nordligaste regionteatrarna i Sverige. Det var en enorm utmaning med föreställningar i ishallar och tält, med 50 personer på turné, 1200 gästnätter i området - och med teatrar som låg nästan 90 mil ifrån varandra som längst!

Som operativ producent var jag spindeln i nätet. Ett unikt och lärorikt uppdrag och en enorm erfarenhet. Det största jag och svåraste jag någonsin gjort! Därför också så tillfredsställande av avsluta på ett lyckat sätt.

Läs mer om hela projektet här:

"Fem teatrar slår samma hjärtslag och hittar en själ och ett motstånd."

Så sammanfattade recensenten Lars Ring, SvD, Norrländsk Passion. Han konstaterar också att “allt är skickligt klippt och klistrat till en storskalig helkväll”. 

Lite bilder från föreställningen:

Från vänster: Teater Barda från Jämtland, Mimi Märak, Giron Sámi Teáhter, hela den stora ensemblen och längst till höger är jag på besök i Umeå för att titta till dem. content

Nordic Light - Sommarfest 2014 och Red Party!

Projektledning, kreativt arbete, planering, underhållning, gäster från hela världen och all logistik som mat, bussar, föreläsning, lokal, dekor, bygge, teknik, artister mm. Allt på engelska och svenska. Mycket jobb men enormt roligt!

Stor underhållning i tältet av Robert Wells, otroliga LaGaylia Frasier och fantastisk nycirkus gjorde kvällen oförglömlig! Inte undra på att jag är glad?

Om jag och Åsa var imponerade av stjärnorna och lite "wanna-be"? Nej, inte ett dugg faktiskt...

Referenser
Vill ni se en lista på alla uppdrag och kunder de senaste åren går ni in på:

Ja, jag hade kunnat visa listan här också men nu blev det inte så. Det här är faktiskt min första egenproducerade hemsida och det är lite "learning by doing". 

Pressklipp & Länkar

Här kommer jag att lägga upp länkar till pressklipp, filmer och annat. Klicka på länkarna så öppnas de i en ny sida.

Ett par artiklar/recensioner om "Mens Night 2"! 
Recension i Sundsvalls Tidning: (Den mest välskrivna vi fått!)

Förhands inför premiären i NSD:

Knasig film från invigning av ICA i Kåge: